Wat kan ik voor je betekenen?

Portretfotografie

Bij portretfotografie is het van belang dat jouw persoonlijkheid goed in beeld komt; mensen laten zien zoals ze zijn, in hun schoonheid en spontaniteit.

Unieke foto's van jezelf, kinderen, familie of een zakelijk portret voor een website, sollicitatie of Social Media? Alles is mogelijk! Wij maken foto's op locatie of in onze fotostudio te Rijen.

Sportfotografie

Het is mogelijk een mooie sportfotoreportage van jezelf of je kinderen te laten maken. Het vastleggen van mooie acties en emoties in de sport is een mooie en leuke blijvende herinnering. Ook kan je als team een reportage van een belangrijke wedstrijd laten maken.

JWPictures heeft de nodige ervaring opgedaan in sportfotografie bij tophockeyclubs en nationale jeudselecties. Wil je een mooie sportreportage? Neem dan contact met JWPictures op en samen kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Productfotografie

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Een fotograaf die zijn vak verstaat zorgt voor goede creatieve en communicatieve foto's voor webshops, websites, flyers etc. Tegenwoordig kopen veel consumenten hun producten online. Een goede foto is dan een must om klanten te bewegen jouw product te kopen. Daarmee onderscheidt men zich van anderen.

In onze professioneel ingerichte fotostudio kunnen wij productfoto's verzorgen in diverse settings en bewerkingen.

Algemene informatie

Bij een portretshoot leveren wij standaard 30 digitale foto's mee. Het is natuurlijk ook mogelijk om foto's op print of Canvas te krijgen.

Een sportreportage bestaat uit ongeveer 50 digitale actiefoto's. Alle foto's zullen een bewerking ondergaan om een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen.

Foto's laten maken? Neem contact met me op!

Bel me op: 06-54937260